Câștigați mai mulți bani ca proprietar pe BednBlue.

De ce să lucrați cu noi?

  1. Vă va lua un timp minim pentru a vă lista iahtul.
  2. Oferim publicitate gratuită la nivel mondial pentru iahtul dumneavoastră.
  3. Pentru fiecare charter rezervat, noi reținem un comision de numai 4%.

Suntem aici pentru a vă ajuta.

BednBlue este aici pentru a vă ajuta în orice moment cu orice întrebări sau probleme care pot apărea. De la pregătirea iahtului și stabilirea prețului, până la confirmarea rezervărilor și plățile, vă oferim instrumentele și resursele de care aveți nevoie.

Listarea în 3 pași

Pasul 1

Click aici pentru a vă lista iahtul.

Pasul 2

Apoi veți completa datele despre iahtul dumneavoastră.

Pasul 3

Începeți să faceți rezervări și câștigați bani!

Despre BednBlue

Ce este BednBlue?

BednBlue este formată din persoane cu o vastă experiență în industria de închiriere de iahturi și oferă o platformă de închiriere de iahturi din ce în ce mai modernă. Scopul nostru este de a aduce călătorii și proprietarii de iahturi în contact direct, minimizând costurile și eliminând riscurile pentru toate părțile implicate.

Peste 11600 Proprietari mulțumiți!

  1. Câștigați mai mult.Proprietarii care folosesc platforma BednBlue au înregistrat o creștere medie de 32% a valorii charterului lor.
  2. Economisiți timp prețios.Platforma noastră de ultimă generație vă oferă instrumentele adecvate pentru a vă gestiona cu ușurință iahturile și pentru a comunica direct cu oaspeții dumneavoastră.
  3. Asistența este disponibilă 24/7.Suntem alături de dumneavoastră ori de câte ori aveți nevoie de noi.

Plăți simplificate

Cum plătesc oaspeții?

BednBlue se ocupă de toate plățile și nu va trebui niciodată să vă ocupați direct de bani. Oaspeții vor fi taxați imediat ce își fac rezervarea.

Cum ești plătit?

Este foarte simplu. Plata dumneavoastră este programată să înceapă automat la 24 de ore după ce oaspetele se înregistrează. Unele dintre metodele pe care le puteți seta pentru plățile dvs. sunt depozitul direct, transferul bancar internațional sau PayPal.

Venituri și taxe.

Listarea iahtului dvs. pe BednBlue este gratuită. BednBlue percepe doar o taxă de servicii pentru proprietari de 4% pentru fiecare rezervare, care acoperă costurile de tranzacție.

Întrebări frecvente

Nu am timp să fac o listă cu iahtul meu. Poți să o faci tu pentru mine?

Pentru a vă lista iahtul, va trebui să vă creați un cont de utilizator. Din motive de securitate, numai dumneavoastră veți avea acces la contul dumneavoastră și, prin urmare, nu vă putem lista iahtul pentru dumneavoastră. Vă va lua un timp minim pentru a vă lista iahtul, deoarece procesul este simplu și timpul mediu de listare este de 15 minute pentru fiecare iaht.

Este listarea iahtului meu pe BednBlue un acord obligatoriu?

Acesta nu este un acord obligatoriu. Veți putea să vă închiriați iahturile în afara platformei BednBlue în orice moment. Cu toate acestea, este important să mențineți calendarul iahtului dvs. actualizat pe BednBlue pentru datele indisponibile, astfel încât să nu primiți cereri de rezervare pentru date care sunt deja rezervate.

Trebuie să fac ceva după listarea iahtului meu?

Vă vom notifica dacă este necesară vreo acțiune. De fiecare dată când aveți o solicitare de rezervare și după ce a fost stabilită suma pentru charter, veți primi un e-mail și un SMS pentru a confirma rezervarea.

Eu ofer doar croaziere de o zi, pot să îmi listez iahtul?

Puteți specifica cu ușurință în lista dvs. că oferiți doar croaziere de o zi.

Sunteți gata să câștigați?
Sunteți gata să câștigați?